haber

Kadınlara sporu sevdiren girişimciler Başkan Bozbey’i ziyaret etti

Türkiye’nin ilk ve en büyük kadınlara özel spor ve sağlıklı yaşam merkezi olan b-fit her geçen gün daha fazla kadının ilgisini çekiyor.  Başarısı bilimsel esaslara dayanan sadece Amerika'da 13 milyon kişinin katıldığı bu sistemin Türk kadınları için daha farklı uygulanması gerektiğini düşünen Merve Hasret ve diğer 5 ortağı bu oluşumu Bursa’da hayata geçirdi.

 

Bursa’da 6 b-fit şubesini hayata geçiren b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi Girişimciler Heyeti çalışmalarını Halk Evi’nde ziyaret ettikleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Başkan Yardımcısı Turgay Erdem ile paylaştılar. Girişimciler Heyeti’nden Merve Hasret b-fit’in, her yaştan ve gelir seviyesinden kadınların spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine olanak sağlayan, sporu zahmetli olmaktan çıkaran ve kadınlara spor yapmamaları için hiçbir neden bırakmayan çok özel bir spor programı olduğunu söyledi.

 

Başkan Bozbey de özellikle kadınlara yönelik böyle bir çalışmayı gerçekleştirdikleri için b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi Girişimciler Heyeti’ne teşekkür etti.