Kardeş kent takımları sahada buluştu

Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri, Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’den ve yurtdışından gelen kardeş kent takımlarının katılımı ile devam ediyor. İlk müsabakalar “Kardeş Şehirler Futsal Turnuvası”nda yapıldı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisi’nde gerçekleşen müsabakalarda Kosova’nın Peja, Bulgaristan’ın Ardino, Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinden gelen futsal takımları ile Nilüfer Ali Durmaz Ortaokulu Futsal Takımı 4’lü turnuvada karşı karşıya geldi. Lig usulü, 3 maç üzerinden oynanan turnuvanın ilk gün maçlarında Ali Durmaz Ortaokulu, Bulgaristan’ın Ardino kentinden gelen takım ile karşılaştı ve maçı aldı. Günün diğer maçında da Dinar Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Ortaokulu, Kosova’nın Peja takımı ile müsabaka gerçekleştirdi. Müsabakanın galibi Dinar Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Ortaokulu oldu. Centilmenlik ve kardeşlik içinde geçen maçları kardeş şehirlerden gelen konuklar da ilgiyle takip etti.