haber

Kebapçı İskender Nilüfer Carrefour Şubesi’ne “Örnek İşyeri” belgesi

Nilüfer Belediyesi’nin, kalite ve hijyen bilincinden taviz vermeden hizmet üreten gıda işletmelerine verdiği “Örnek İşyeri Belgesi” sayısı 21’e ulaştı. Başkan Turgay Erdem, yapılan denetimler sonunda uygunluk alan Kebapçı İskender’in Nilüfer Carrefour Şubesi’ne, Örnek İşyeri Belgesi’ni verdi.

 

Nilüferlilerin kaliteli ve hijyenik bir ortamda hizmet almasını sağlamak amacıyla kent genelinde hizmet veren gıda işletmeleri ile berber ve kuaförleri denetleyen Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, kriterlere uyan işletmelere de “Örnek İşyeri Belgesi” veriyor. Nilüfer’de Örnek İşyeri Belgesi’ne sahip gıda işletmelerine bir yenisi daha eklendi. Üretim, personel ve işletme hijyeni, ürün muhafaza koşulları, hizmet kalitesi ve personel sağlığı kriterlerinde yapılan denetimlerden üst üste iki kez uygunluk alan Kebapçı İskender’in Nilüfer Carrefour Şubesi, Örnek İşyeri Belgesi’ne değer görüldü.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Kebapçı İskender’in Nilüfer Carrefour Şubesi’ni ziyaret ederek, kalite ve hijyenden ödün vermeden hizmet vermesinden dolayı Kebapçı İskender Yönetim Kurulu Üyesi İskender İskenderoğlu’nu kutladı. İskender markasının Bursa kültürünün önemli parçalarından biri olduğunu belirten Başkan Turgay Erdem, Örnek İşyeri Belgesi’ni de İskender İskenderoğlu’na teslim etti.

Nilüfer’de Örnek İşyeri Belgesi’ne sahip gıda işletme sayısının 21’e ulaştığını belirten Başkan Turgay Erdem, vatandaşların bu belgeye sahip işletmelerden gönül rahatlığıyla hizmet alabileceğini vurguladı. Gıda işletmelerinin yanı sıra berber ve kuaförlerin de denetlendiğini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, yıl boyunca denetimlerin yoğun bir şekilde süreceğinin altını çizdi.

1867 yılından bu yana hijyen, kalite ve gıda güvenliği ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak vatandaşlara hizmet verdiklerini belirten Kebapçı İskender Yönetim Kurulu Üyesi İskender İskenderoğlu da, bu anlayışı “Örnek İşyeri Belgesi” ile taçlandırdıklarını dile getirdi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e teşekkür eden İskenderoğlu, bu anlayışla hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı.