Kerem Görsev’den muhteşem konser

Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali, cazın ustalarını ağırlamaya devam ediyor. 21 Şubat’a kadar devam edecek olan festivalde bu defa Türkiye’nin tanınmış caz piyanisti Kerem Görsev konser verdi. Kerem Görsev, büyük ilgi gören konserde kendi besteleri ve dünyaca ünlü eserleri seslendirdi. Caz piyanisti Kerem Görsev’e kontrbasta Kağan Yıldız, davulda Ferit Odman, saksafonda Engin Recepoğulları eşlik etti. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği gecenin sonunda ünlü müzisyene Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu çiçek ve plaket vererek teşekkür etti. Görsev konser sonunda albümünü imzalayarak hayranlarıyla sohbet etti.

Atölyeler devam ediyor

Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında atölyeler de devam ediyor. Ünlü müzisyen Ferit Odman da Kerem Görsev konseri öncesinde Nazım Hikmet Kültürevi’nde  düzenlenen atölyede müzik tutkunları ile bir araya geldi. Odman, caz müziğiyle ilgili merak edilenleri yanıtlarken, enstrümanlar hakkında da teknik bilgiler verdi.