Kübalı smaçör Nilüfer Belediyespor’da

İddialı bir takım kurma hedefi ile transfer çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyespor, uzun süredir temaslarda bulunduğu Kübalı smaçör Yusleyni Herrera Alvarez’i düzenlenen imza töreninin ardından bir yıllığına kadrosuna kattı. Medical Park Bursa Hastanesi’nde yapılan kontrollerden sağlıklı bir şekilde geçen Kübalı smaçör Yusleyni Herrera Alvarez, efor testini de başarıyla çıktı. Geçmiş dönemde en iyi smaçör ve en iyi skorer oyuncu seçilen 1,78 boyunda, 30 yaşındaki milli smaçör daha önce Brezilya ve Küba’nın çeşitli takımlarında forma giydi. Nilüfer Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Bayan Voleybol Baş Antrenörü Nihat Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey, “Yusleyni Herrera Alvarez bayan voleybolunda güçlü bir şekilde Bursa’yı temsil etmek için yaptığımız çok önemli transferlerden biri. Kübalı oyuncumuz Nilüfer Belediyespor’u en iyi şekilde temsil edecektir. Takımımıza katıldığı için kendisine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki takımımız önemli bir güç elde etmiş oldu. Daha önce yaptığımız Arjantinli, Bulgar ve yerli transferlerimizle birlikte Nilüfer Belediyespor’umuzu voleybol branşında çok önemli bir güce ulaştırmış durumdayız. Bu yıl diğer branşlarda olduğu gibi voleybolda da hem lig hem de kupa da önemli başarı elde edeceğimizi umuyorum. Sporcularımızın hepsine başarılar diliyorum. Kulüp Başkanı’mız ve Yönetim Kurulu üyeleri önemli bir görev üstlendi. Bu görevi de en iyi şekilde yaptıklarını görüyoruz. Kendilerine, teknik ekibimize ve oyuncularımıza başarı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Onlar sayesinde Nilüfer Belediyespor bu yıl lig ve kupada fırtına gibi esecektir,” ifadelerini kullandı.