Kursiyerler 6 aylık çalışmanın ürünlerini sergiledi

Nilüfer Belediyesi Altınşehir Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Resim Atölyesi’ne katılan kursiyerler çalışmalarını sanatseverlerin beğenisine sundu. 10 kursiyerin 6 ay boyunca tuvale yansıttığı çalışmalar, Konak Kültürevi’nde açılan sergide sanatseverlerle buluştu. Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç’ın açılışına katıldığı sergide 34 yağlıboya eser yer aldı.

Zekiye Doğan’ın verdiği eğitimler sonucu ortaya çıkan eserler büyük ilgi gördü. Kursiyerlerle birlikte eserleri sergilemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Eğitmen Zekiye Doğan, sanata verdiği destek için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç da başarılı çalışmaları için, kursiyerleri tek tek kutladı ve “Sizin destekleriniz ve ilginiz bizim için çok değerli. Burada çok değerli 34 eseri sergilemenin gururunu yaşıyoruz” dedi. Konak Kültürevi’nde açılan sergi 31 Mart tarihine kadar izlenime açık kalacak.