haber

Nilüfer’in Sultanları ligi 5. bitirdi

Kadınlar  Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor son hafta maçında İlbank’ı set vermeden mağlup etti. Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk setine Nilüfer Belediyespor hızlı başladı.  İlk dakikalarda Nilüfer’in sultanları 8-2 önde üstünlük sağladı.  Toparlanan İlbank peş peşe bulduğu sayılarla  teknik molaya 16-15 önde girdi. Teknik molanın ardından  file önündeki etkinliğini arttıran Nilüfer Belediyespor seti 25-18 kazandı.

İkinci set de çekişmeli ve heyecanlı bir mücadeleye sahne oldu.  24-24 eşitliğin ardından uzatmalarda  Nilüfer’in Sultanları seti 26-24 aldı.  Üçüncü sette ise yeşil mavi beyazlı ekibin baştan sona üstünlüğü ile devam etti.  Nilüfer’in sultanları  bu seti de 25-16 alarak maçı 3-0 kazandı.  Nilüfer Belediyespor’un başarılı oyuncusu Herrera ürettiği 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Ligi 5. bitiren voleybolcu ve teknik ekibi kutlayan Kulüp Başkanı Ali Karamık, “Amacımızı Avrupa kupalarına katılmak olarak belirledik. Nisan ayı içinde İzmir’de yapılacak klasman grubu müsabakalarından da başarı ile çıkacağımıza inanıyorum” dedi.