Mahalle Komitesi’nden İhsaniyeli çocuklara eğitim gezisi

İhsaniye Mahalle Komitesi, Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Tarım ve Hayvancılık Bürosu ile birlikte Vahide Aktuğ öğrencileri için Karacabey’de bulunan Sütaş Eğitim Merkezi’ne gezi düzenledi.

Geziye İhsaniye Mahalle Komitesi adına Metin Enengin, Abdullah İlhan, Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Tarım ve Hayvancılık Bürosu’ndan Ziraat Mühendisi Yasemin Dere, Nilüfer Kent Konseyi Kırsal Alan Çalışma Grubundan Merve Nasır, Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu Müdürü Muhammet Özdemir’in beraberinde 4 sınıf öğrencileri ve öğretmenleri katıldılar.

SÜTAŞ Eğitim Merkezi Yöneticisi Arzu Çelebi tarafından verilen eğitimle, İhsaniyeli çocuklara hayvancılık ve süt üretimi, gıdasal ürünler gibi konular anlatıldı.

Hayvan barınağını da gezen çocuklar, gıda tesislerindeki üretim koşullarını yerinde gözlemleme olanağı buldular.