Mamuşa’dan Bozbey’e ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen Kosova’nın güneyinde bir kent olan Mamuşa’nın Belediye Başkanı Arif Bütüç, Nilüfer Belediyesi’ni de ziyaret etti. Konuk başkan, Nilüfer’de gerçekleştirilen projelerin Mamuşa’ya örnek olduğunu söyledi. Kosova ve Türk halkı arasında uzun yıllara dayanan dostluk ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla Bursa’da çeşitli temaslarda bulunan Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç ve beraberindeki heyet, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Türkiye ve Kosova arasında dostluk köprüsü oluşturmanın önemini vurgulayan Bütüç, Mamuşa Belediyesi olarak Türkiye’nin çeşitli belediyeleriyle temaslarda bulunduklarını söyledi. Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini belirten Bütüç, uygulanan projelerle Nilüfer’in Bursa’nın cenneti haline geldiğini ifade etti. Başkan Bozbey’i Mamuşa’ya davet eden Arif Bütüç, “Nilüfer Belediyesi’yle her türlü iş birliğine hazırız,” dedi.

Mamuşa Belediyesi’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de konukları yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi. Kosova ve Türkiye arasında yıllara dayanan dostluk olduğuna dikkat çeken Bozbey, Mamuşa Belediyesi ile her zaman iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.