Necdet Neydim çocuklara şiir okudu

Çocukların hayal dünyasını kitaplarla süslemeyi hedefleyen Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri, yazarlarla çocukları bir araya getirmeye devam ediyor. Yazdığı kitaplarla çocukların ilgisini çeken yazar Necdet Neydim, Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri’nin düzenlediği etkinlikte Yaylacık, Ali Karasu, 3 Mart Azizoğlu, Özlüce Ahmet Muharrem Uğur, NOSAB  ve Dilek Özer İlkokulu 2’inci ve 3’üncü sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Yaklaşık üçyüz öğrencinin katıldığı söyleşide yazar Necdet Neydim, çocukların okuduğu “İki gözüm üzümüm” adlı şiir kitabından dizeler okudu. Öğrenciler “Dilek”, “Burnum”, Bahar gelince” ve “Hangisi daha kirli?” şiirlerini yazarın kendisinden dinleme olanağı buldu. Miniklerin merak ettikleri soruları içtenlikle yanıtlayan Necdet Neydim, çocuklara hikayelerin yanı sıra şiir okumalarını da tavsiye etti.

Çocuklarla dolu dolu iki saat geçiren yazar söyleşinin ardından kitaplarını imzalayarak çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.