Nilüfer Belediye FSK kayıpsız yoluna devam ediyor

Haftaya, Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta lider olarak başlayan Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), deplasmanda Eti Maden Etispor’u 4-0 yenerek, liderliğini sürdürdü.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Nilüfer Belediye FSK 3. hafta maçında Eti Maden Etispor’a konuk oldu. Bandırma Eti Maden Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, her iki takımın da orta alan mücadelesi şeklinde geçti ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya rakip sahada presle başlayan Nilüferli futbolcular, aradığı golü 53. dakikada Sinan Yıldırım’ın ayağından buldu ve 1-0 öne geçti. Golden sonra da baskılı oyununu sürdüren Nilüferli futbolcular, 80. dakikada Cüneyt Balçıkla aradaki farkı ikiye çıkardı. Oyuna sonradan girerek Nilüfer ekibini sol kanadına hareket getiren Yunus Emre Çabuker, şık golü ile 89. dakikada durumu 3-0 yaptı.  90+5 dakikada yine Yunus Emre Çabuker’in sol kanattan ortasını güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturan Vedat Çıkın, maçın sonucunu 4-0 olarak belirledi.

Ligde oynadığı 3 maçı da kazanan Nilüfer Belediye FSK, elde ettiği 9 puan ve +10 averajla liderliğini sürdürdü.