Nilüfer Belediye FSK sezona galibiyetle başladı

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü  Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 3. Grup ilk hafta maçında rakibi Hendekspor’u 3-1 yenerek lige galibiyetle başladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 3. Grup’ta mücadele eden Nilüfer Belediye FSK, sezonu galibiyetle açtı. Teknik Direktör Pablo Martin Batalla yönetimindeki Bursa ekibi, Hendekspor’u İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda ağırladı. Bini aşkın taraftarın izlediği maç orta alan mücadelesiyle başladı. Maçın 40. dakikasında konuk takım kontra atakta Onur’un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın ikinci yarısına kanat akınlarıyla başlayan ve rakibini bunaltan Nilüfer Belediye FSK oyun kontrolünü eline geçirdi. Maçın 55. dakikasında Hendeksporlu Mesut ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin eksilmesinden sonra baskısını daha da artıran Bursa ekibi 57. dakikada Sinan Yıldırım ile beraberliği yakaladı. Golden sonra  oyunu rakip yarı alana yıkan Nilüfer Belediye FSK 85. dakikada Barış Bakça, 90+6. dakikada Mustafa Aköz’ün ayağından bulduğu gollerle rakibini 3-1 yenerek, ilk haftayı 3 puanla kapattı.