Nilüfer Belediyesi personeline indirimli tatil imkanı

Nilüfer Belediyesi ile Hattuşa Astyra Thermal Resort&Spa arasında personele indirim imkanı getiren protokol imzalandı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Hattuşa Astyra Thermal Resort&Spa Bursa Bölge Müdürü Sevinç Kurter arasında imzalanan protokolle, personele konaklama, restaurant ve kafeterya hizmetlerinde yüzde 25 indirim uygulanacak.

Edremit Güre’deki tesislerde Nilüfer Belediyesi personeli ve ailelerine  geçerli olacak indirim protokolünde konuşan Başkan Mustafa Bozbey, “Daha önce personelimizle eğitim için gittiğimiz ve beğendiğimiz bir tesis. Personelimiz ve birinci derece yakınlarının sağlık için gitmelerini ve yüzde 25 indirimden yararlanmasını arzu ediyorum. Hattuşa Astyra Thermal Resort&Spa yetkililerine bize bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Hattuşa Astyra Thermal Resort&Spa Bursa Bölge Müdürü Sevinç Kurter desteklerinden ve sağlanan iş birliği adına Başkan Bozbey ve emeği geçenlere teşekkür etti.