haber

Nilüfer Belediyesi SGK ile deneyimlerini paylaştı

İnsan odaklı projelerle Türkiye’de birçok kurum ve kuruluşa örnek olan Nilüfer Belediyesi bu deneyimlerini paylaşmaya devam ediyor. SGK Merkez Teşkilatı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı yetkilileri, Nilüfer Belediyesi’nin EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında uyguladığı çalışmaları yerinde inceledi. Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden SGK Merkez Teşkilatı Şube Müdürü İsmail Polat, Sosyal Güvenlik Uzmanı Polat Gürel ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni İsmail Çelebi’ye, Nilüfer Belediyesi süreç yönetim sistemi iyileştirme çalışmaları, stratejik plan-süreç ilişkisi ve iyi uygulama örnekleri hakkında bilgi verildi.

 

Ankara’dan gelen SGK heyetine, 2015-2019 stratejik planlama sürecinde Nilüfer Belediyesi bünyesinde düzenlenen çalıştaylar, Mahalle Komiteleri ile yapılan Stratejik Plan Atölyeleri ile kamu yönetiminde örnek gösterilebilecek Katılımcı Stratejik Plan çalışmaları anlatıldı. Politika ve stratejilerin paylaşıldığı toplantıda Nilüfer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bireysel performans değerlendirme, öneri sistemi ve çalışan memnuniyet anketinin uygulanması konularında deneyimler paylaşıldı.

 

İki gün süren ziyaret kapsamında heyet Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile de bir araya geldi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Bozbey, deneyimlerin paylaşılmasının önemine vurgu yaptı.