haber

Nilüfer Belediyespor’a taze kan Cansu Özbay

Sezonun ilk yarısında ligi hedeflediği yerde tamamlayan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ara transferde kadrosuna pasör takviyesi yaptı. 13’üncü haftada oynan Çanakkale Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Gizem Giraygil’in boşluğunu doldurmayı hedefleyen mavi yeşil beyazlı ekip, Beşiktaş’ın genç ismi Cansu Özbay’ı renklerine bağladı.

 

Sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek olan 19 yaşındaki Cansu Özbay’ın kariyeri başarılarla dolu. Arkasspor’da 5 yıl oynadığı dönemde Yıldız Kız Milli Takımı’nda Türkiye 2’nciliği, Avrupa 3’üncülüğü ve iki Balkan şampiyonluğu elde eden Özbay, Genç Milli Takında ise Avrupa 3’üncüsü oldu.

 

İmza töreninde konuşan Cansu Özbay, transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu transfer benim için büyük fırsat oldu. Sürekli oynamak isterken böyle bir teklif gelmesi beni çok mutlu etti. Kısa zamanda büyük bir başarı yakalayan takımıma katkı sunmak için elimden geleni yapacağım,” dedi.

 

Kulüp Başkanı Ali Karamık da Cansu’nun transferinin kendilerine güç katacağını belirterek, “Beşiktaş ile uzun süren görüşmeler sonucu bu transferi bitirdik. Sezon sonu hedeflediğimiz yere gelmek için bu transfere ihtiyacımız vardı. Gizem’in sakatlığı bizi çok üzdü. Umarım Cansu da takıma en kısa zamanda uyum sağlayıp, katkı yapacaktır,” diye kaydetti.

 

Antrenör Nihat Öztürk de transferden duyduğu memnuniyeti belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.