haber

Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımında Öztürk dönemi

Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımında Öztürk dönemi

 

Nilüfer Belediyespor, Ali Kamberoğlu’ndan boşalan Bayan Voleybol takımının başına Nihat Öztürk’ü getirdi.

Bir yıl aradan sonra yeniden Acıbadem Bayanlar Voleybol Süper Ligi’ne yükselen Nilüfer Belediyespor Voleybol Takımı, yeni dönemde Nihat Öztürk’e emanet edildi.

Üçevler Spor Tesisleri’nde yapılan imza töreninde Öztürk, kendisini Nilüfer Belediyesporlu yapan 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

14 yıl boyunca Tofaş Spor Kulübü bünyesinde A takım ve alt yapılarda çalışan Nihat Öztürk, Milli takım alt yapılarında da yıllarca görev aldı.

İmza töreni sonrası konuşan Öztürk, “Nilüfer Belediyespor olarak yeni sezonda dünyanın en güçlü liglerinden olan Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde başarıyla mücadele edeceğiz. Takımımız 1 yıl aradan sonra bu güçlü lige yeniden döndü. Hak ettiği yere gelmesi için tüm Bursa ve Nilüfer halkının da manevi desteğine ihtiyacımız var. Gülümseyen Nilüfer’i voleybolda da gülümsetmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık da Nihat Öztürk’e güvendiklerini ifade ederek, takımın yeni sezonda iddialı konuma geleceğini belirtti.

Ayrıca Ali Karamık imza töreni sonrası, İzmir Rota Koleji Spor Kulübü ile anlaşarak takıma veda eden eski antrenör Ali Kamberoğlu’na da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.