haber

Nilüfer Belediyespor kadrosu güçlendi

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nin güçlü ekiplerinden Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, transferlerle kadrosunu güçlendiriyor. Nilüfer Belediyespor son olarak Maliye Milli Piyangospor’un başarılı oyun kurucusu Berkay Sahillioğlu’nu kadrosuna kattı. Üçevler Spor Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Ali Karamık’ın da katıldığı imza töreninde, başarılı sporcu Nilüfer Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Erkekler Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı’nın iddialı olduğunu belirten Kulüp Başkanı Ali Karamık  “Sporun bir çok dalında Türkiye genelinde Nilüfer markası oluştu. Erkek Basketbol Takımı’nı oyun kurucu pozisyonunda oynayan Berkay Sahillioğlu ile güçlendirdik. Hafta sonu başlayacak ligin ikinci yarısıyla birlikte basketbol severlere çok daha başarılı bir takım izlettireceğiz” dedi.
Berkay Sahillioğlu da yeşil mavi beyaz formayla maça çıkmak için sabırsızlandığını belirterek Nilüfer Belediyespor’un her maçtan galibiyetle ayrılması için ter dökeceğini kaydetti.
1988 doğumlu Berkay Sahillioğlu basketbola Ülkerspor altyapısında başladı. Sırasıyla Pınar Karşıyaka, Selçuk Üniversitesi, Aliağa Petkim, Olin Edirne ve Maliye Milli Piyangospor’da oynadı. Berkay Sahillioğlu yıldız, genç ve ümit milli takımlarda 107 kez milli formayı giydi.