haber

Nilüfer’de anneler de mutlu

Nilüfer Belediyesi Nilüfer Kent Konseyi  Kadın Meclisi Yaşlılar Grubu tarafından, Ata Çarşı’da bulunan Kadınlar Lokali’nde Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Ataevler’deki 65 yaş üstü annelerin davet edildiği etkinliğe Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Helvacı, Meclis Üyeleri Aysel Okumuş, Pelin Sevgi, Berna Hacer Bilici, Kent Konseyi Yetkilileri ve çok sayıda anne katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Emel Helvacı yaptığı konuşmada, tüm annelerin bu özel gününü kutladı, saygılarını sundu. Meclis Üyesi Aysel Okumuş da tüm annelere olan saygı ve sevgisini dile getirdi. Okumuş Nilüfer Belediyesi’nin tüm annelerin yanında olduğunu vurguladı. Etkinlikte, halk oyunu gösterisi sunuldu, şarkılar ve türküler ile annelere mutlu bir gün yaşatıldı.Kadın Meclisi Üyesi Güler Çatalağaç’ın uduyla birlikte söylediği şarkılar da güne renk kattı.

Etkinlikte yılan anneleri de seçildi. 82 yaşındaki Mesude Ardalı, Ruhiye Tefe ve Zekiye Gürsoy Nilüfer Kent Konseyi Meclisi tarafından yılın anneleri olarak belirlendi.