haber

Nilüfer’de iftar vakti

Doğanköy ve Yolçatı mahallerinde düzenlenen iftar yemeklerine yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ramazan Sokağı’nda sahne alan usta oyuncular da renkli bir akşama imza attı.


Nilüfer’ de Ramazan Ayı huzur ve neşe içinde geçiyor. Her akşam farklı mahallerde düzenlenen iftar yemekleri yoğun ilgi görüyor. İftar yemekleri Doğanköy ve Yolçatı mahallelerinde devam etti.  Doğanköy’deki iftar yemeğine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve çok sayıda yurttaş katıldı. İftar yemeklerinin bir başka adresi de Yolçatı Mahallesi oldu. Buradaki iftara da Nilüfer Belediye Meclis Başkanvekili Nilgün Berk, meclis üyeleriyle,  mahalle sakinleri katıldı. Dualar eşliğinde hep birlikte oruç açıldı, aynı sofra etrafında çorbaya kaşık sallandı. Yolçatı Şehit Coşkun Çalı İlkokulu bahçesinde kurulan sahnede Arzu Yanardağ, Umut Oğuz, Hilmi Erdem, Müfit Kayacan, Sezer Soykök ve Ferda Çakırel'den oluşan İyi Fikir Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen Kanlı Nigâr isimli ortaoyunu sergilendi.


Öte yandan Nilüfer Metro İstasyonu yakınında kurulan Ramazan Sokağı’nda usta oyuncu Mehmet Esen ve illüzyonist Kubilay Tunçer sahne aldı. Ramazan Sokağı’nı dolduran yediden yetmişe tüm izleyenlere oyunlardan kesitler sunan sanatçılar yoğun ilgi gördü. Sanatçılar çocukları da sahneye çıkararak gösterilerini küçüklerle paylaştı.