Nilüfer’de Sabahat Akkiraz’a büyük ilgi

"Ustalar Nilüfer’de" temasıyla kültür-sanat etkinliklerine devam eden Nilüfer Belediyesi, ünlü isimleri Bursalılar'la buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Fethiye Kültür Merkezi’nde konser veren Sabahat Akkiraz, hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Bugüne kadar 16 farklı ülkede albümleri yayınlanarak Anadolu’dan dünyaya seslenen Akkiraz, konserinde bir birinden değerli eserleri eşsiz yorumuyla seslendirdi. İzleyenleri kimi zaman söylediği hareketli parçalarla coşturan Sabahat Akkiraz, kimi zamanda duygulandırdı. Doğu felsefelerinin en eskilerinden bir olan Alevi-Bektaşi müziğinin eşsiz eserlerini de kendine has yorumuyla günümüze taşıyan Akkiraz, seslendirdiği türkülerle büyük alkış aldı.

Konserinde birlik beraberlik ve kardeşlik mesajları da veren Akkiraz’a hayranları da attıkları sloganlarla destek verdi. Akkiraz, gecenin sonunda halay müziğiyle salondakileri oynatırken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’de yaşanan coşkuya ortak oldu. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve diğer ilçe örgütlerinin de katıldığı konser sonunda Başkan Mustafa Bozbey, ünlü sanatçıya çiçek vererek performansından dolayı kutladı.