haber

Nilüfer’in çiçekleri gözünü Avrupa’ya dikti

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ikinci yarı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Üçevler Nilüfer Belediyespor tesislerinde günde çift antrenmanla hazırlanan Nilüfer’in çiçekleri, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Eczacıbaşı Vitra’ya bileniyor. Bir haftalık iznin ardından tam kadro hazırlıklarını sürdüren takım ikinci yarıda da başarılı performansını sürdürerek Avrupa biletini kapmayı hedefliyor.

 

Hazırlık süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Antrenör Nihat Öztürk, ilk yarıyı hedefledikleri yerde tamamladıklarını belirterek, “Lig öncesi takım baştan aşağı yeniden yapılandı. Yönetim, teknik heyet ve takımımız kenetlenerek uyum sorununu kolayca aştık. Daha sonra bu birliktelik sahadaki oyunumuza yansıdı. Yönetimimize bize verdiği destekten dolayı yürekten teşekkür ediyorum,” dedi.

 

Lige verilen 20 günlük bir arayı iyi değerlendirdiklerini kaydeden Nihat Öztürk, “Çok iyi bir hava yakaladık ve bu seriyi ikinci yarıda da sürdürmek istiyoruz. Lig sonunda Bursa ve Nilüfer’i gururlandıracak bir başarıya imza atmayı hedefliyoruz. Taraftar, yönetim ve takım olarak iyi bir sinerji yakaladık. Çıkışımız sürpriz değildi ve bu da sırlamada ortaya çıktı. İkinci yarıda Play-Off oynayarak ilk 6 takım arasında yer almak istiyoruz. Böylece hedeflediğimiz Avrupa arenasında boy göstermek istiyoruz. İkinci yarı daha zor olacak. Fikstüre bakıldığında ilk haftalarda Eczacıbaşı Vitra, Vakıfbank, Galatasaray gibi zorlu rakiplerle oynayacağız. İlk hedefimiz hafta sonu oynayacağımız Eczacıbaşı Vitra maçından puan ya da puanlar almak,” diye konuştu.