haber

Protokoller geleceğe yatırım için imzalandı

Nilüfer’de yeşil alanların artması için kampanyalar düzenleyen Nilüfer Belediyesi, Bursa Fen Koleji ile de bu hedefle bir protokol imzaladı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in makamında imzalanan protokol kapsamında Bursa Fen Koleji, Yüzüncü Yıl Mahallesi Sevgi Caddesi üzerindeki 4 bin 844 metrekarelik alana park inşa edecek.

Gelecek nesillerin daha yaşanabilir bir kentte büyümeleri için çeşitli projelerin altına imza attıklarını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, imzaladıkları protokolle Yüzüncü Yıl Mahallesi’nin nefes alacağını söyledi. Bozbey, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Mart ayı boyunca ücretsiz fidan dağıttığını da belirterek, ‘Sen de geleceğe bir fidan dik’ kampanyasına genç yaşlı herkesin destek vermesini istedi.

 

Personele eğitimde indirim

Nilüfer Belediyesi’nin Bursa Fen Koleji ile imzaladığı bir diğer protokolle de belediye çalışanlarının çocuklarına eğitimde indirim imkânı sağlandı. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Bursa Fen Koleji adına Cengiz Gümüş tarafından imzalanan protokol kapsamında Nilüfer Belediyesi çalışanlarının çocukları ve birinci derece yakınlarına ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerinde yüzde 40 indirim uygulanacak.