haber

Siz paylaşın Nilüfer aracı olsun

2012 yılı Mayıs ayında başlayan projede bugüne kadar yüzlerce eşya, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Nakliye ekibiyle talep üzerine evlerinde fazla eşyası olan Nilüferlilere ulaşan belediye, kamyona yüklediği eşyaları yine eşya talebinde bulunan Nilüferliler'in kapısına kadar götürüyor.

Eşya taleplerinde ise kadın sığınma evlerinden ayrılıp kendi evlerini kuran kadınlara ve üniversite öğrencilerine öncelik veriliyor. Proje hakkında bilgi veren Nilüfer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Gül Günaydın, “Kullanmadığınız eşyaları getirin, ihtiyaç sahiplerini sevindirin” diyerek başlanılan projede bugüne kadar birçok aileyi sevindirdiklerini, Nilüfer Belediyesi’nin ücretsiz olarak aracılık hizmeti sunduğu projeyi önümüzdeki aylarda daha kapsamlı hale getireceklerini belirtti.

Fazla eşyası olan ve eşya talebinde bulunacak Nilüferliler'in, Nilüfer Belediyesi’nin bu hizmetinden faydalanabilmek için 4441603 no’lu telefon numarasından ve www.nilufer.bel.tr adresinden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü-Sosyal Yardım Bürosu’na ulaşmaları gerekiyor.