Arzu Akça, Ramazan Sokağı'nı coşturdu

Türkiye’nin mozaiğini Nilüfer’de yaşatmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, Anadolu Arastası üye derneklerinin Ramazan Sokağı’nda düzenledikleri etkinliklerle Ramazan gecelerini daha eğlenceli hale getiriyor. Kastamonulular Derneği’nin düzenlediği gecede sahne alan Hacivat Karagöz orta oyununun ardından sahne alan Arzu Akça katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Sesiyle ve zerafetiyle tam not alan Azru Akça söylediği şarkılarla Ramazan Sokağı’nı coşturdu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de katıldığı gecede sanatçı Arzu Akça Başkan Bozbey’i sahneye davet ederek birlikte şarkı söyledi.

Eğlencenin doruğa ulaştığı Kastamonulular Derneği’nin düzenlediği gecede söz alan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Anadolu’nun renklerini derneklerimizi bir arada topladık. Birileri bir yerlerde barış barış diye konuşur ya biz uygulamasını yapıyoruz burada. İşte barış burada. İnsanlarımızın, kentlerimizin her insanı burada birbirleriyle dayanışma içerisinde, hoşgörü içerisinde bu ortam içerisinde beraberiz. Bütünüz ve bütünlük içerisinde yaşamaya da devam edeceğiz,” dedi.

Nilüfer Belediyesi Anadolu Arastası Müdürü aynı zamanda Kastamonulular Dernek Başkanı İsmail Tiftik de gecede sahne alan Arzu Akça ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı plaket vererek teşekkür etti.

Gecenin geç saatlerine kadar süren gecede Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sokağı gezerek dernek üyeleri ve yöneticileriyle bir araya geldi.