Evsizlere 1500 kilogram mama

Nilüfer Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü öncesi sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Etkinlik kapsamında Carrefoursa AVM’nin market bölümünde hayvanseverler, kurulan stantta evlerindeki sahipli hayvanlarına mama alırken sokak hayvanları için de bağış yaptı.

Nilüfer Belediyesi Hayvan Barınağı’nda bulunan sahipsiz hayvanlar ve sokaklardaki beslenme odaklarında kullanılacak olan mamalar için düzenlenen bağış kampanyası yaklaşık bir hafta boyunca devam etti. Toplanan mamalar Carrefoursa AVM Market yetkilileri tarafından Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürü Mürsel Büyükçoban’a teslim edildi. Teslim sırasında hazır bulunan Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Zehra Çelikok da kampanyaya destek veren hayvanseverlere teşekkür etti.