Altyapıya destek başarı getirdi

Yıldızlar  Ligi’nde  Nilüfer ilçesinden çıkan ilk şampiyon takım olan okul takımı, Nilüfer’i Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

Nilüfer Belediyespor kulübünün kendilerine sağladığı ulaşım ve antrenör desteği ile Bursa şampiyonasında başarıyı yakalayan Görükle Hazinadaroğlu Özkan İlkokulu Öğrencileri, Okul Müdürü Akif Gököz ile birlikte Başkan Bozbey’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Hentbol İl Temsilcisi Bahri Atalay, okulun beden öğretmeni Sabriye Bilgiç ve Nilüfer Belediyespor Hentbol Antrenörü Funda Geyik’in de katıldığı ziyarette Başkan Bozbey, genç sporculara Türkiye şampiyonası için de malzeme, ulaşım ve eğitim desteğinin süreceğini kaydetti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonunda Nilüfer Belediyespor’un da Başkanı seçilen Bozbey, Nilüfer Belediyespor’un altyapısının güçlenmesi için Nilüfer’deki ilkokul, ortaokul ve liselere büyük önem verdiklerini kaydetti.Bozbey “Amacımız Nilüfer Belediyespor’un önümüzdeki yıllarda Türkiye’de sporun her dalında başarıyı yakalaması. Bu da ancak Nilüfer’in kendi sporcularını yetiştirmesi ile mümkün olur,” dedi.