Yüzüncü Yıl Spor Salonu Nilüfer’e çok yakıştı

Spora yaptığı katkı ve yatırımlarla Nilüfer’i spor kenti yapmak için projelerini art arda hayata geçiren Nilüfer Belediyesi, Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’ni düzenlenen törenle şubat ayında kapılarını açtı. Uluslararası standartlara sahip olan, 4 bin 500 metre kare alana sahip Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi Nilüfer’e çok yakıştı. Uluslararası Basketbol Federasyonu standartlarına uygun, 500 seyirci kapasiteli salon birçok uluslar arası musabakaya ev sahipliği yapacak şekilde tasarlandı. 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip tesiste, zemin kat soyunma odası, 1. kat idari ofisler, üst katta fitness salonu olacak şekilde inşa edildi. Kafeterya, sauna ve son teknolojik aydınlatmasıyla son derece modern bir yapı olan merkezde, engellilere yönelik tuvalet, asansör ve rampalar da hazırlandı. Kondisyon salonu, ilk yardım odası, soyunma odaları ve ıslak hacimlerin de yer aldığı Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’nde son teknoloji kullanılarak ısıtma sistemi düzenlendi.

Salon ilçedeki tüm okullara sportif faaliyette bulunmaları için imkan sunarken, bölge halkının da gruplar halinde abonelik şartıyla voleybol, basketbol, oynama imkanı sunuyor. Salonda görme engelliler takımları da futbol antrenmanları yapıyor.

Tesiste bulunan fitness salonu da hizmet vermeye başladı. Pazar hariç, hafta içi ve Cumartesi günleri profesyonel eğitmenler tarafından 08:00-22:00 saatleri arası fitness hizmeti sunuluyor. Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’nden yararlanmak isteyenler 413 09 90 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.