Nilüfer’de çocuklar yarıştı fair-play kazandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı içinde barındıran Türkiye’nin en kapsamlı spor şenliğinin düzenlendiği Nilüfer’de, yeteneklerini sergileyen çocuklar büyüklere taş çıkarttı. Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Spor Şenlikleri’nde futbol ve voleybol müsabakaları miniklerin heyecan dolu mücadelesine sahne oldu. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen müsabakalarda voleybolda kupayı Abdurrahman Vardar Ortaokulu kaldırırken ikinciliği Eşref Ergin İlköğretim Okulu, üçünlüğü Özel İlkbahar İlköğretim Okulu, dördüncülüğü ise Ahmet Uyar İlköğretim okulu kazandı. Futbolda da boy gösteren kızlar miniklerde Faik Gökçen İlkokulu kupaya el uzattı, ikinci Şehit Er Eyüp Gürsoy İlkokulu öğrencileri, üçüncü Emirkoop İlkokulu oldu.

Futbolda mücadele eden erkekler de büyüklere adeta fair-play dersi verdi. Takımların birbirleriyle kıyasıya  mücadele ettiği müsabakalar sonunda katılımcılara ödülleri Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Naci Kale, Nilüfer Belediyespor Kulüp Müdürü Semih Atlı ve Spor Şenlikleri Tertip Komitesi Üyesi Adem Yakıncı tarafından verildi.