Aşk şarkılarını Alzheimer Hasta Bakımevi için söyleyecekler

Nilüfer’de çağın hastalığı Alzheimer’a yakalananlara hizmet verecek Alzheimer Hasta Bakımevi için sürdürülen çalışmalar hızlanıyor. Nilüfer Belediyesi’nin tahsis ettiği 6 bin 500 metrekarelik alanda, Bursa’daki Lions Kulüplerinin çalışmasıyla Özlüce’de kurulacak Alzheimer Hasta Bakımevi’ne gelir sağlayacak bir konser düzenleniyor.

Mudanya Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi’nin de destek verdiği Sevgililer Günü öncesi sevgi temalı Aşk Şarkıları Konseri, 13 Şubat Cuma akşamı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda saat 20.00’de gerçekleştirilecek.

İki bölümden oluşacak konserin ilk bölümünde Lions Türk Sanat Müziği Korosu unutulmaz aşk şarkılarını seslendirecek. Konserin ikinci bölümünde de aynı zamanda BM İyi Niyet Elçisi olan Ersin Faikzade sahne alacak. “Türkiye’nin elmas çocuğu” olarak da adlandırılan Ersin Faikzade hem Türk Sanat Müziği’nden hem de dünya dillerinden sevilen aşk şarkılarını izleyiciler için seslendirecek.

Sürprizlerin de yer alacağı konserin tüm geliri Özlüce’de yapılacak Alzheimer Hasta Bakımevi için kullanılacak. Bu renkli geceyi kaçırmak istemeyenler konser günü de gişeden bilet temin edebilecekler.