Bitlisliler’den Başkan Bozbey’e ziyaret

Bursa Bitlis İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Zülküf Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret ettiler. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Bozbey, derneklere verdikleri önemi ve bu yöndeki çalışmalarını anlattı. Bozbey, “Siyasi parti ayrımı gözetmeden, kimseyi ayırmadan ve dışlamadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkesin katkısıyla Nilüfer gerçekten yaşanabilir ve herkesin yaşamaktan büyük bir mutluluk duyduğu bir ilçe oldu. Dernekler için yapmış olduğumuz Dernekler Yerleşkesi’nin bir örneği daha yok” diye konuştu. Bozbey sivil toplum örgütlerine desteklerinin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Amaçlarının Bitlisliler’i bir araya getirerek hemşehrilik bağlarını güçlendirmek olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Zülküf Sönmez bu amaçla bazı projeleri hayata geçirmek istediklerini kaydetti. Sönmez,  “Örf ve adetlerimizi Bursa’ya tanıtmaya çalışıyoruz. Bitlisliler’in her türlü platformda haklarını koruyacağız. Biz Bitlis sevdalısıyız. Bizler her anımızda Bitlis için neler yapabiliriz onun derdindeyiz" dedi.