Kadın kramponlar sahada konuştu

Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Nilüfer Belediyesi personeli Fuat Sakarya adına birimler arasında düzenlenen halı saha turnuvası devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in vuruşuyla başlayan turnuvada bu kez kadınlar boy gösterdi. Bu yıl ilk kez düzenlenen Kadınlar Ligi’nin ilk maçı, ‘Topuklu Kramponlar’ ile ‘Huysuz ve Kültürlü Kadınlar’ arasında oynandı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maç renkli görüntülere sahne oldu.

İlgiyle izlenen maçın ilk yarısı Topuklu Kramponlar takımının 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda da baskılı oyununu devam ettiren Topuklu Kramponlar maçı 3-0 kazandı. Sahadaki performanslarıyla alkış alan kadın sporculara izleyiciler destek büyük verdi. Maç sonrası kazanan taraf büyük sevinç yaşadı. Turnuva diğer takımların gelecek hafta yapacakları maçlarla devam edecek.