Genç hentbolcular yarı finalde

Nilüfer Belediyespor Hentbol Genç Erkek Takımı Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında başarıya imza attı. Müsabakalarda Nilüfer Belediyesporlu hentbolcular, Yalova Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 26-24,  Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u 51-24 yenerken, Gebze Gençlerbirliği Spor Kulübü ile de 22-22 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından mavi yeşil beyazlı hentbolcular grubu 5 puanla namağlup lider tamamlayarak,  Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası yarı final gruplarına yükseldi.

Genç takımlar antrenörü Güner Alkan “Hentbol altyapısı olarak,Nilüfer Belediyespor önemli bir konuma sahip. Genç takımımızın başarısı, yarı final ve final guruplarında da devam edecek” dedi.