Sarıyer Belediyesi’nden Nilüfer’e ziyaret

Uygulamaları ve hayata geçirdiği projelerle birçok belediyenin örnek aldığı Nilüfer Belediyesi, diğer belediyelerle de sık sık bilgi deneyim paylaşımında bulunuyor. Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret eden İstanbul Sarıyer Belediyesi heyeti de,  Cumhuriyet Bayramı kutlamaları da dâhil olmak üzere yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Sarıyer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hatice Yazlık önderliğindeki heyet, Nilüfer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Nilüfer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Berhan Soner, her yıl Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda on binlerin katılımı ile coşku içinde kutlanan Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı. Kutlamalarda kullanılan görseller, ses sistemleri, bayraklar, pankartlar ve konserler hakkında bilgi alan Sarıyer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri Nilüfer Belediyesi ile bu tür karşılıklı ziyaretlerin çok verimli geçtiğini vurguladı.