Bozbey’den görme engelli sporculara kutlama

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, katıldıkları şampiyonalarda büyük başarılar elde eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları ile bir araya geldi. Başkan Bozbey’i, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engeliler Haftası kapsamında Halk Evi’ndeki makamında ziyaret eden Nilüfer Belediyesi GESK sporcuları, Kulüp Başkanı Ali Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, elde ettikleri başarıların sevincini paylaştı. Nilüfer Belediyesi GESK Başkanı Ali Genç, Türkiye Atletizm ve Yüzme Şampiyonalarında altyapı sporcuları ile büyük dereceler elde ettiklerini söyledi. Genç, şu ana kadar sadece altyapı sporcuları ile katıldıkları şampiyonalarda 32 madalya aldıklarını belirtti.

Nilüfer Belediyesi GESK sporcularını kutlayan Başkan Mustafa Bozbey de, emeği geçen herkese teşekkür etti. Nilüfer Belediyesi olarak, kentte herkesin spor yapması için çalıştıklarını söyleyen Bozbey, Nilüfer Belediyesi Görme Engeliler Spor Kulübü’nün elde ettiği başarıların,  diğer görme engelliler için örnek olması açısından da ayrıca önemli olduğuna dikkat çekerek, madalya alarak herkesi sevindiren sporcuları tek tek kutladı. Özellikle engelli sporcuların spor ve sanat dallarına teşvik edilmesi için her zaman çaba gösterdiklerini vurgulayan Başkan Bozbey, “Her zaman dezavantajlı grupların yanında olduk.

Sadece belirli gün ve haftalarda değil, yılın her günü desteklerimizle engelli bireylerimizin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Nilüfer Belediyesi GESK sporcuları, çalışarak, azimle neler başarılabileceğini gözler önüne seriyor. Ben bu başarılara yenilerinin ekleneceğine de eminim” diye konuştu.