Öğretmenler Günü’nde fidan dikimi

Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya’nın katıldığı törende eğitim ve öğretmenliğin önemine dikkat çekildi.

Nilüfer Belediyesi olarak eğitime büyük destek verdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “Her işin başı sağlık değil, eğitimdir. Çünkü eğitimli insan sağlığının kıymetini bilir. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman eğitimin yanındayız. Son 1,5 yılda eğitime 5 milyon TL harcadık. Bu rakam elbette yeterli değil. Geleceğimiz olan insanların yetiştiği eğitime çok önem vermeliyiz. Geleceğin mimarı olan öğretmenlerimizin bu özel gününü yürekten kutluyorum,” dedi.

Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç ise okulların sadece eğitim konusunda değil, halkın kullanımı için sosyal konularda da faaliyet göstermesi gerektiğini ifade etti.

Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya tören sonunda proje kapsamında fidan dikti. Başkan Mustafa Bozbey, Öğretmenler Günü dolayısıyla Güney Özkılınç’a ait, Nâzım’ın Bursa Yılları adlı kitabını da etkinlik sırasında öğretmenlere hediye etti.