haber

Geleceğin yöneticileri Nilüfer’de yetişiyor

Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Nilüfer Belediye Meclisi Eğitim Komisyonu tarafından planlanan Uludağ Üniversitesi USEM (Uludağ Sürekli Mesleki Eğitim Merkezi) ve Uludağ Soroptimist Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen Yönetici Asistanlığı ve Büro Yönetimi Eğitimi, katılan 135 kursiyerle başladı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki eğitim açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uludağ Soroptimist Kulübü Başkanı Merih Eskicioğlu, Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü Öğretim Görevlisi Emel Selimoğlu katıldı.

 

Nitelikli eleman yetişmesi için kurum olarak yıllardır çalışmalara imza attıklarını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, “Bursa sanayi ve sürekli her sektörde gelişen bir şehir. Nitelikli eleman eksikliği iş dünyasında sürekli dile getirilen bir sorun. Biz Nilüfer Belediyesi olarak her zaman mesleki eğitime önem veriyoruz. Nilsem’de ve Halk Eğitim Merkezi ile yaptığımız çalışmalar ortada. Bugün de önemli bir eğitime ev sahipliği yapıyoruz. Bu eğitimin amacı yöneticileri ve kurumu temsil edecek, çalışacağı şirketin üretkenliğini artıracak, yöneticinin iş yükünü hafifletecek, zamandan tasarruf sağlayacak, yönetici asistanlarının mesleklerinde daha verimli ve başarılı olmaları için ihtiyaç duyacakları bilgi, beceriyi kazandırmak. Eğitim sonunda buradan çıkanların birer nitelikli eleman olarak iş dünyasına adım atacağına inanıyorum,” dedi.

 

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü Öğretim Görevlisi Emel Selimoğlu ile Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi ve Mimar Fırat Emiroğlu’nun vereceği eğitimler 5 hafta sürecek.