Gripin Nilüfer’de gönülleri fethetti

Bursalı müzik tutkunları Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Gripin Akustik konserinde müzik ziyafeti yaşadı. Gençlerin yakından takip ettiği ünlü rock müzik grubu Gripin, Nazım Hikmet Kültürevi sahnesinde akustik şarkılarla hayranlarının içini ısıttı. İzleyicinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, grup sahneye Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar adlı şarkıyla çıktı. Dillerden düşmeyen parçaları hayranlarıyla birlikte seslendiren Gripin, Durma Yağmur, Aşk Nereden Nereye, Beni Boş Yere Yorma adlı şarkılarıyla izleyicisine duygusal anlar yaşattı. Popüler şarkılarını seslendiren gruba izlemeye gelen hayranları da eşlik etti. Vokalistliğini Birol Namoğlu’nun yaptığı Gripin gecenin sonunda izleyicilerden büyük alkış aldı. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Nilüfer Belediye Başkan Vekili Ferhat Yıldırım, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Gripin üyelerine çiçek vererek teşekkür etti.