haber

NİLSEM kursiyerleri ürettiklerini daha kolay pazarlayacak

Nilüfer Belediyesi, Rotary Kulüpleri iş birliğiyle farklı konularda ücretsiz eğitimler vermeye devam ediyor. Mudanya Rotary Kulübü iş birliğiyle de NİLSEM’de mesleki eğitim kurslarına katılan kadınlara ‘Satış ve Pazarlama’ eğitimi başlatıldı.

Mudanya Rotary Kulübü Danışmanı Memiş Yılmam tarafından Fethiye Mahallesi’nde bulunan Nilüfer Sürekli Eğitim Merkezi’nde verilen eğitimlere 30 kadın katılıyor. Eğitimin ilk gününe Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç ile Mudanya Rotary Kulübü Başkanı Cenker Turan da katıldı. 8 hafta devam edecek ve toplam 24 saat sürecek olan eğitimde kadınlar, müşteriyi memnun etme faktörleri, müşteriyle etkili iletişim kurma, problem çözme, manipülasyon yapmadan ikna etme, bilinçaltını etkileme konularında eğitim görecek.

Eğitim sayesinde kadınların, ürettikleri ürünleri daha iyi pazarlayabileceklerini belirten NİLSEM eğitmeni Nadide Yakıt, desteklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve Mudanya Rotary Kulübü’ne teşekkür etti.