Nilüfer'de yaz okulu meyvelerini veriyor

Nilüfer Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi işbirliğiyle düzenlenen yaz okullarının sertifika töreni Minareliçavuş Mahallesi’nde yapıldı. Kursa katılan öğrenciler, seslendirdikleri şarkılarla beğeni toplarken, halk oyunları gösterileri alkış aldı.

Törene katılarak öğrencilerim mutluluğuna ortak olan Başkan Mustafa Bozbey, desteklerinde dolayı ÇYDD’ye teşekkür etti. Geleceğimiz olan çocukların sosyal, kültürel, sanatsal etkinliklerle büyümesinin özgür birey olarak yetişmelerine olanak sağlayacağını kaydetti. Nilüfer Belediyesi olarak çocuklara yönelik eğitici-öğretici faaliyetlere destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Bozbey, destek verenlere gönülden teşekkür ettiğini belirtti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi Başkanı Süheyla Kaplan ise eğitimde fırsat eşitliğine vurgu yaparak, çağdaş, eğitimli ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan Bozbey ve Kaplan öğrencilere sertifikalarını dağıttı.