Spor Şenlikleri kahramanlarına fidanlı teşekkür

Spor kenti Nilüfer’de bu yıl 15’incisi düzenlenen Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri,  17 bin 870 öğrenciyi sporda buluşturdu. Nilüfer İlçe Kaymakamlığı himayesinde Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor ve Nilüfer Kent Konseyi işbirliğinde 20 Nisan’da başlayıp 20 Mayıs’ta sona eren şenliklerde 26 branşta 167 kategoride yaklaşık 2038 takım mücadele etti. Nilüfer Belediyesi, Spor Şenlikleri’nin amacına uygun olarak kardeşlik, barış ve centilmenlik için gerçekleşmesinde emek verenleri de unutmadı. Düzenlenen özel gecede şenliklerin gerçekleşmesinde büyük emek harcayan Nilüfer Belediyesi çalışanları ile okulların idareci ve öğrencileri için teşekkür gecesi düzenlendi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in eşi Seden Bozbey ile birlikte katıldığı gecede Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürvekili İsmail Aksoy, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediye Meclis Üyeleri Atakan Çorbacı, Nilgün Berk, Fırat Emiroğlu ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlü Fatma Tekin yer aldı. Çok sayıda okul idarecisi ve öğretmenin de katıldığı gecede konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Nilüfer’de coşku, barış, kardeşlik ve centilmenlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz bir spor şenliğinde yine hep beraber çok iyi çalışmalar yaptık.  Yaklaşık bir ay boyunca, yabancı ülkelerden gelen sporcu kardeşlerimizin de katılımı ile binlerce çocuğumuzu bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadık. İlgi ve katılımın her yıl arttığı şenlikte bu yıl da amacımıza ulaştık. Ben bu organizasyona katkı koyan çalışma arkadaşlarıma, okul idarecilerimize ve katılan öğrencilerimize sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Bozbey,  konuşmasının ardından Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri’ne katkıda bulunan Nilüfer Belediyesi çalışanlarına, öğretmen ve öğrencilere tek tek teşekkür ederek,  isimlerine dikilen fidanların sertifikalarını verdi. Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdür vekili İsmail Aksoy da, binlerce öğrenciyi sporla buluşturan dev organizasyon için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ederek plaket sundu.